FEMBRES : Mònica

Obre la porta, encén el llum, deixa les claus i la bossa damunt la tauleta del rebedor mentre amb el maluc empeny l'ala de la porta que es tanca suaument. Es treu les sabates, obre la cremallera de la faldilla i la deixa caure. 
No du mitges. Unes calcetes blanques de cotó gruixut i sense fantasies fora de les que amaguen al seu interior. Al cos una brusa blanca i sedosa deixa veure el melic. 
Enfila cap a la dutxa i engega l'aixeta de l'aigua calenta, torna a l'habitació,

-T'hauràs de dutxar primer, mentre et recolliré la roba.

Afora plou i l'escalfor del pis convida a despullar-se. Assegut al llit es treu les sabates i els mitjons i s'afluixa el cenyidor per alliberar i desbotonar la camisa acabant pels punys, la llença i queda estirada damunt la vànua. 
La samarreta és de canaló, sense mànigues. S'aixeca i deixa caure els pantalons, alliberat, mostrant el cul per dessota la samarreta es dirigeix a la cambra de bany, segur del seu cos ...

-Ep! culet!

Es gira i veu que el mira de dalt a baix i somriu mentre li tira la tovallola. Ara pensa que de fet somriu amb tot el cos ... 

- Ruixa al punt... 

Entra a la dutxa i deixa que l'aigua corri per tot el seu cos, pren el gel i s'ensabona el cap amb les dues mans... Després del cap, el coll i la cara, s'esbandeix el sabó mentre continua fregant-­se el tors i els malucs tornant a pujar cap a les aixelles. Pren més sabó i es frega els genitals i els engonals, i passant el brac cap el cul, es refrega també les natges, la regatera i l'anus. Es torna a esbandir, del cap cap avall, en el sentit de l'aigua. Deixa que l'aigua li regui el front una bona estona i la sent baixar. És relaxant per a ell... I excitant de veure-ho.

Una ma al pit i uns ditets acariciant un mugró d'home erecte...

La Mónica s'ha atansat per l'esquena i s'hi refrega els pits mentre l'abraça. Acariciant-li el mugró dret i el maluc esquerre, li besa el coll interrompent la davallada de l'aigua que beu. El llepa. Es gira i li pren els llavis amb la boca, estén les mans a la seva esquena i escampa l'aigua per tot el seu cos, la pren per les natges i les masega, un dit s'insinua en una regatera suau.

"M'agarrà l'harpia l'escrot, i apretá suaument, amb ses garfies, alhora llençà son bec contra un cuc que prometia, mentre anava engruixint-se-li a la gola". 

Comentaris

Entrades populars